Poťahy na sedačku: kombinácia dizajnu a funkčnosti

Sedačka je jedným z kľúčových kusov nábytku v každom dome alebo byte. Je to miesto, kde trávime čas s rodinou a priateľmi a kde radi relaxujeme. To, že tu trávime toľko času, však znamená aj to, že pohovku často vystavujeme riziku poškodenia – napríklad rozliatym červeným vínom, detskými výživami alebo pazúrmi domácich miláčikov.

Preto je dobré chrániť tento kus nábytku nepriepustnými poťahmi, ktoré sú vyrobené zo špeciálnej tkaniny, vďaka ktorej ostane všetko na povrchu. Poťah stačí utrieť handričkou alebo vyprať a bude opäť ako nový.

Prečo si zaobstarať poťah na sedačku?

Nepriepustnosť tekutín

Ako už bolo spomenuté v úvode, poťahy sú vyrobené zo špeciálnej tkaniny, ktorá zabraňuje presiaknutiu tekutín do sedačky.

Odolnosť voči opotrebovaniu

Ak máte mačiatka, ktoré si z vášho gauča urobia škrabadlo. Nepriepustný poťah vydrží aj tento nápor, pretože je vyrobený z vysokokvalitného materiálu.

Ozvláštnenie nudného priestoru

Po niekoľkých rokoch sa priestor, v ktorom sa často pohybujeme, stane nudným. Vďaka poťahu môže celá obývacia izba získať nový nádych. Stačí do priestoru ešte pridať nové vankúše, deky, koberec a ďalšie doplnky, ktoré dotvoria vzhľad miestnosti.

Jednoduchá údržba pre alergikov

Poslednou, rovnako veľmi dôležitou výhodou je, že sa poťah dá jednoducho prať. Vďaka tomu minimalizujete prítomnosť alergénov, roztočov a baktérií v tkanine.

Na oblieckyprevas.sk si môžete vybrať zo širokej ponuky nepriepustných poťahov na väčšie i menšie sedačky a kreslá.