Nakúpte s 10% zľavou a vyhrajte Nintendo SWITCH

pop_up_sk

Motýľ Snílek vás pozdravuje zo sveta spokojného spánku. Pripravil som si pre vás exkluzívnu súťaž o hernú konzolu NINTENDO SWITCH. Začiatok školského roka je za dverami a spolu s ním aj nové dobrodružstvá, kamaráti, ale, samozrejme, aj povinnosti. Preto som sa rozhodol malým aj veľkým školákom koniec prázdnin spríjemniť fantastickou súťažou. Náš e-shop si zakladá na tom, aby bol miestom, kde naši zákazníci môžu nájsť nielen kvalitné výrobky, ale taktiež mnoho radosti a inšpirácie. Konzola Nintendo Switch je zárukou nespočetných hodín zábavy, vzdelávania a nekonečných dobrodružstiev. Zároveň by som sa vám, našim zákazníkom, rád poďakoval za podporu a priazeň. Verím, že konzola prinesie výhercovi mnoho radosti a spoločných zážitkov s celou rodinou.

Ako sa do súťaže zapojiť? 

Do súťaže sa môžete zapojiť veľmi jednoducho. Stačí nakúpiť na našom e-shope čokoľvek z detského sortimentu a využiť zľavový kód CHCEMNINTENDO. Takto sa automaticky dostanete do žrebovania o Nintendo Switch. 

Podmienky súťaže: 

  • Súťaž bude prebiehať od pondelka 21. 8. 2023 do nedele 3. 9. 2023.
  • Aby ste sa dostali do žrebovania o Nintendo Switch, je nutné nakúpiť na e-shope oblieckyprevas.sk zo sortimentu pre deti a využiť zľavový kód na 10 % zľavu. Zľavový kód je CHCEMNINTENDO a platí len na všetok detský sortiment.
  • Žrebovanie prebehne v pondelok 4. 9. 2023. Sledujte nás!
  • Podozrivé alebo podvodné objednávky môžu byť vyradené.

povlecemevas-clanek-17.8.-03

Tak neváhajte a nakupujte na našom e-shope detský sortiment so zľavovým kódom CHCEMNINTENDO a využite možnosť získať úžasné Nintendo Switch.

Držím vám palce!

Váš Motýľ Snílek